top of page

About

2.JPG

Tijdens een ontmoeting met u, de klant, inventariseer ik uw wensen zo goed mogelijk. Zo'n gesprek kost meestal wel wat tijd. Samen bespreken we aspecten zoals functie, materiaal, kleurgebruik en richtprijs. Met deze informatie ga ik voor u aan de slag met een ontwerp. Bij een uitgebreid ontwerp zal ik dit altijd eerst met u willen bespreken, pas dan volgt een offerte. Afhankelijk van het ontwerp zal ik daar kosten voor berekenen, bij daadwerkelijke uitvoering komen deze te vervallen. Ook kan het zijn dat u al een schets of tekening heeft die slechts op detail besproken hoeft te worden. Een offerte kan dan spoedig volgen.

 

Particulieren, bedrijven en ontwerpers benaderen mij met hun wensen. Ze zijn allemaal op zoek naar dat ene meubelstuk dat niet in een winkel te vinden is. Het unieke ontwerp, de gewenste maatoplossing, het materiaalgebruik, de afwerking en kwaliteit: allemaal redenen waarom u bij
de meubelmaker terecht kunt komen.

 

NB: Omdat het werk dat ik maak maatwerk is, kunt u via deze website geen offerte aanvragen. Daarvoor kunt u mij telefonisch benaderen via 06-24557594.

bottom of page